Cursuri de formare Transilvania
Cursuri de formare Transilvania


9 NOV, 2017   1 imagini   

URS MASAJ Transilvania CFP organizeaza curs de masaj Durata: 3 luni Curs individual - pachet personalizat, programul la curs este flexibil. Curs cu grupa de 2- 4-6-10 persoane, program prestabilit. Conditii pentru inscriere: Varsta minim 16 ani. Acte necesare pentru inscriere: Copie BI sau CI; Copie certificat de nastere; Copie de pe ultimul act de studiu sau adeverinta de absolvire; Copie certificat de casatorie (daca e cazul si numai daca s-a schimbat numele in urma casatoriei); Adeverinta medicala de la medicul de familie apt pentru curs. Descrierea cursului: Curs de masaj se desfasoara intr-o sala special amenajata pentru masaj, relaxant, fara agitatie, pe perioada cursului cursantii vor fi alaturi de un specialist cu experienta. La cursul de masaj se invata: Anatomie - pielea, sistemul nervos, sistem osos, sistem muscular, digestie. Principalele manevre de masaj, masajul de relaxare, terapeutic, reflexoterapie, anti-celulitic si nutritie de baza. Beneficii: Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificate de absolvire pentru ocupatia de maseur, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice si Ministerul Educatiei Nationale. Cu aceasta diploma se poate incepe pe cont propriu ca persoana fizica autorizata (PFA) sau intreprindere individuala (II). Aceste certificate sunt recunoscute in strainatate dupa ce au fost traduse si legalizate. Diploma se elibereaza de la semnarea contractului in 3- 4 luni maxim. Pentru o informare corecta si eficienta va rugam sa ne contactati telefonic. inscrieri: 0753636602
         POSTAT DE


9 NOV, 2017   1 imagini   

Cursul este ACREDITAT de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Recunoscut International de firmele de recrutare

DESCRIEREA OCUPATIEI:

Persoana angajata ca ingrijitor batran la domiciliu se ocupa de ingrijirea personala a batranilor la domiciliul acestora.

DESCRIEREA CURSULUI:

Cursul urmareste dobandirea de cunostinte si abilitati necesare desfasurarii in bune conditii si la standarde de pregatire ridicate a profesiei de ingrijitor batran la domiciliu.

PREGATIRE GENERALA MINIMA PENTRU INSCRIERE LA CURS:

Participanţii trebuie să fie absolvenţi ai şcolii generale obligatorii (conform Legii învăţământului nr. 84/1995) sau ai învăţământului obligatoriu raportat la data absolvirii de către aceştia.

CANDIDATI POTENTIALI:

Orice persoana care doreste obtinerea unei specializari in meseria de ingrijitor batrani la domiciliu in vederea unei posibile angajari, precum si persoanele care ocupa un post in acest domeniu, dar care nu detin inca certificatul care sa le ateste aceasta specializare se pot inscrie pentru a participa la acest curs.

In urma absolvirii cursului absolventii vor dobandi competentele profesionale referitoare la:

Completarea fişei de îngrijiri a persoanei asistate Acordarea îngrijirilor igienice pentru persoana asistată Acordarea primului ajutor persoanei asistate Mobilizarea şi transportul bătrânului asistat Supravegherea stării de sănătate a persoanei asistate

ACTE NECESARE INSCRIERII LA CURSURI: Pentru inscrierea la curs va sunt necesare urmatoarele acte: copie dupa actul de identitate ( C.I.sau B.I.); copie dupa ultimul act de studii sau foaia matricola; adeverinta de la medicul de familie

Informatii la numarul de telefon: 0753636602
         POSTAT DE


9 NOV, 2017   1 imagini   

CURS MANICHIURA PEDICHIURA UNGHII FALSE

Transilvania CFP organizeaza curs de manichiura pedichiura - constructie gel

Durata: 3 luni programul la curs este flexibil.

Conditii pentru inscriere:

Varsta minim 16 ani.

Acte necesare pentru inscriere:

Copie BI sau CI;

Copie certificat de nastere;

Copie de pe ultimul act de studiu sau adeverinta de absolvire;

Copie certificat de casatorie (daca e cazul si numai daca s-a schimbat numele in urma casatoriei);

Adeverinta medicala de la medicul de familie apt pentru curs.

Descrierea cursului:

Curs de manichiura - pedichiura - constructie gel se desfasoara in salon, pe durata cursului cursantii vor fi alaturi de o manichiurista. Cursul se desfasoara 90% practic.

Beneficii:

Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificat de calificare profesionala pentru ocupatia de manichiurist-pedichiurist eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice si Ministerul Educatiei Nationale. Cu aceasta diploma se poate incepe pe cont propriu ca persoana fizica autorizata (PFA) sau intreprindere individuala (II).

Aceste certificate sunt recunoscute in strainatate dupa ce au fost traduse si legalizate. Diploma se elibereaza de la semnarea contractului in 3- 4 luni maxim. Se ofera posibilitatea achizitionarii de produse profesionale la pret redus, aparatura, ustensile necesare pentru inceperea activitatii. Pentru o informare corecta si eficienta va rugam sa ne contactati telefonic info: 0753-636602
         POSTAT DE


9 NOV, 2017   1 imagini   

despere

Transilvania Cursuri de Formare Profesionala

organizează cursuri de;

-coafor,

-cosmetică,

- make-up,

-manichiură-pedichiură construcție gel ,

-masaj,

-inghrijitor batrani la domiciliu

-formator

Se eliberează diplomă avizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscută național cât și internațional.

De ce Transilvania Cursuri de formare profesionala? Pentru ca organizam aceste cursuri de 10 ani pe piata din Romania cu o experienta acumulata international.

Calitatea formatorilor nostri este o garantie a succesului. Cursurile se adreseaza persoanelor care sunt interesate sa lucreze intr-un salon de infrumusetare, persoanelor care doresc sa-si deschida propria afacere in acest domeniu si nu in ultimul rand se adreseaza persoanelor interesate de ingrijirea proprie la un nivel avansat de exigenta.

Transilvania C.F.P va ofera consultanta pentru a reusi in aceste domenii, cerute pe piata muncii din tara si strainatate. Diplomele sunt avizate si acreditate de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Diplomele sunt recunoscute si la nivel international.

Cursurile organizate de Transilvania C.F.P. se desfăşoară în salon 90% practic alături de specialiști cu experiență.

Partea de teorie vizual, notițe, predare tehnici de baza. Partea practică se desfasoară pe păpuşi, degetar sau pe modele .

Pe durata cursului la pachetul personalizat , fiecare cursant trebuie să-şi achiziţioneze trusa de bază pentru curs. Peste 60% dintre absolvenţii Transilvania C.F.P. lucrează în ţară s-au în străinătate. Sediul social al firmei: ALEEA TORENTULUI, Nr. 12, Loc. ZALĂU, Jud. SĂLAJ . Cod fiscal / cod unic de înregistrare 28342542 , J31/176/13.04.2011 Decizia de autorizare se poate consulta ANC.EDU.RO aici… telefon 0753-636602


despere


         POSTAT DE


9 NOV, 2017   1 imagini   

 

CURSURI COAFOR FRIZERIE

Transilvania CFP SRL organizeaza curs de coafor - coafor stilist frizerie

Durata: 3 luni. Curs individual - pachet personalizat, programul la curs este flexibil.

Conditii pentru inscriere:

Varsta minim 16 ani.

Acte necesare pentru inscriere:

Copie BI sau CI; Copie certificat de nastere;

Copie de pe ultimul act de studiu,

 Adeverinta medicala de la medicul de familie apt pentru curs.

Descrierea cursului:

Cursul de coafor se desfasoara intr-un salon, pe perioada cursului o coafeza se va ocupa de cursanti: teorie, practica pe papusi, practica pe modele. Se invata: Comunicare, Generalitati (produse, istorie), structura firului de par, aranjat din perie, tuns, tratamente, Coloristica, Coafuri special. Ustensile incluse in pachetul personalizat : foarfeca, piaptan, perii, uscator, clipsuri.

Beneficii:

Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificate de absolvire pentru ocupatia de coafor, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice sau diploma de calificare in coafor stilist. Cu aceasta diploma se poate incepe pe cont propriu ca persoana fizica autorizata (PFA) sau intreprindere individuala (II). Aceste certificate sunt recunoscute in strainatate dupa ce au fost traduse si legalizate. Diploma se elibereaza de la semnarea contractului in 4 - 6 luni maxim. Se ofera posibilitatea achizitionarii de produse profesionale la pret redus, aparatura, ustensile necesare pentru inceperea activitatii . Pentru o informare corecta si eficienta va rugam sa ne contactati LA NR DE TEL: 0753636602         POSTAT DE


9 NOV, 2017   1 imagini   

CURS COSMETICA AUTORIZAT  

Transilvania CFP organizeaza curs de cosmetica

Durata: 3 luni

Curs individual - pachet personalizat, programul la curs este flexibil.

Curs cu grupa de 2- 4-6 persoane, program prestabilit.

Conditii pentru inscriere: Varsta minim 16 ani.

Acte necesare pentru inscriere: Copie BI sau CI; Copie certificat de nastere; Copie de pe ultimul act de studiu sau adeverinta de absolvire; Copie certificat de casatorie (daca e cazul si numai daca s-a schimbat numele in urma casatoriei); Adeverinta medicala de la medicul de familie apt pentru curs.

Descrierea cursului:

Cursul de cosmetica se desfasoara intr-un salon, pe perioada cursului cursantii vor fi alaturi de o cosmeticiana. La curs se invata : dermatologie, masajul facial, pensat, epilat, tratamente.

Pe perioada cursului in grup sunt incluse produse consumabile. Pentru cursul personalizat cursanti trebuie sa aiba propria trusa pentru curs.

Beneficii:

Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificate de absolvire pentru ocupatia de cosmetician, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice si Ministerul Educatiei Nationale. Cu aceasta diploma se poate incepe pe cont propriu ca persoana fizica autorizata (PFA) sau intreprindere individuala (II). Aceste certificate sunt recunoscute in strainatate dupa ce au fost traduse si legalizate. Diploma se elibereaza de la semnarea contractului in 3- 4 luni maxim. info 0753636602
         POSTAT DECursuri de formare Transilvania
Despre Cursuri de formare Transilvania
De ce Transilvania Cursuri de formare profesionala? Pentru ca organizam aceste cursuri de 10 ani pe piata din Romania cu o experienta acumulata international. Calitatea formatorilor nostri este o garantie a succesului. Cursurile se adreseaza persoanelor care sunt interesate sa lucreze intr-un salon de infrumusetare, persoanelor care doresc sa-si deschida propria afacere in acest domeniu si nu in ultimul rand se adreseaza persoanelor interesate de ingrijirea proprie la un nivel avansat de exigenta. Transilvania C.F.P va ofera consultanta pentru a reusi in aceste domenii, cerute pe piata muncii din tara si strainatate. Diplomele sunt avizate si acreditate de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Diplomele sunt recunoscute si la nivel international. Cursurile organizate de Transilvania C.F.P. se desfăşoară în salon 90% practic alături de specialiști cu experiență. Partea de teorie vizual, notițe, predare tehnici de baza. Partea practică se desfasoară pe păpuşi, degetar sau pe modele . Pe durata cursului la pachetul personalizat , fiecare cursant trebuie să-şi achiziţioneze trusa de bază pentru curs. Peste 60% dintre absolvenţii Transilvania C.F.P. lucrează în ţară s-au în străinătate. Sediul social al firmei: ALEEA TORENTULUI, Nr. 12, Loc. ZALĂU, Jud. SĂLAJ . Cod fiscal / cod unic de înregistrare 28342542 , J31/176/13.04.2011 Decizia de autorizare se poate consulta ANC.EDU.RO aici… telefon 0753-636602 >
CREAT DE

28Kvizite
0abonati
0membri
Widget
Adaugati Cursuri de formare Transilvania pe website-ul dvs. >
     
+ Urmareste
Urmareste "Cursuri de formare Transilvania"
Primiti pe mail fiecare
articol nou

Creati un website pe clubaz.ro